Thursday, May 22, 2014

Pond's Men Energy Charge Face Wash Review

Hi beauties, you must be wondering that this girl has now started testing men's product as well!! Lol, the answer is sort of, but on the man. I asked him to use the newly launched Pond's Men  Energy Charge Face Wash for a couple of days, and asked his opinion on the product.

Pond's Men Energy Charge Face Wash has energizing coffee bean extract & cooling menthol.

Price: Rs.150 for 100g You can buy here

Packaging: The face wash comes in a sturdy coffee brown tube with a black flip-open cap.

Product:The Pond's Men Energy Charge Face Wash is a creamy orange coloured product that smells almost like a talcum powder


His Experience: Since it is difficult to get a guy who is least interested in grooming and styling, to share his views on a face wash, I had made a Questionnaire and made him answer those. He likes his face squeaky clean and oil-free and does not care much about brightness.


The Question-Answer Session:

1. Are you feeling clean enough?
Answer: I feel clean, however not clean enough for my choice

2. Has your skin become soft?
Answer: Yes, I think so

3. Do you feel any tightness?
Answer: Not immediately, but after some time.

4. Do you feel fresh/energized?
Answer: I feel very fresh loving the cooling sensation

5. Do you like the smell?
Answer: Yes it is very mild

6. Is the face wash enough foamy?
Answer: Yes

7. Does your face get shiny after some time?
Answer: Not much

8. Does your skin get brighter after using it?
Answer: Yes



After the session my views on Pond's Energy Charge Face Wash is that it is a very foamy wash, that cleanses the face and gives a cooling sensation. It has a nice fragrance and makes the skin brighter after use. The skin gets a bit tighter after some time but does not get shiny for a long time. 


Pros:
1.Sturdy packaging
2. Nice fragrance
3. Very foamy
4. Nice cooling sensation
5. Brightens skin
6. Controls shine to some extent
7. Coffee Bean Extract

Cons: 
1. Contains loads of chemicals
2. Makes skin a bit tight
3. Men with very oily skin may not find it enough

Rating: 4/5


The Pond's Energy Charge Face Wash is best for men who loves to get brighter and fresher skin. It is an awesome product to try after a grueling day at work to #getENERGIZED 

*PR Sample



Indi wallet